March 10, 2015

Bir Ödül de FCCA'dan!

Yılmaz Erdoğan, Film Critics Circle of Australia'da "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü kazandı!


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. yuno44907@mail.com Eğer bana mail göndermezseniz sizin işlediğiniz bütün suçları araştırır, herkese sizin ne kadar kötü birisi olduğunuzu anlatır, iş yerinizin önünde protesto düzenlerim.
    **Bilimadamları yalancı ve aptaldırlar. İklim değişikliği, fırtınalar, depemlerin sebebi Dünya'nın ElektroManyetik Alanının yokolmasıdır. Biz rüzgâr enerjisi ile elektrik üretirken aslında havadaki elektronları toplayarak bunları elektriğe dönüştürüyoruz. Hareket enerjisi ile elektrik üretemezsiniz çünkü hareket bir enerji değildir, sadece maddelerin yer değiştirmesidir. Enerji ve madde aynı şeydir ve enerji yoktan varolmaz. Bilimadamları elektronların demirin içinden geldiğini söylediler ama demire elektriğin nerden geldiğini söylemediler. Aslında elektrik üretmek suçtur çünkü elektrik Dünya'nın manyetik alanından üretilir ve elektrik üretmek bütün Dünya'da iklim bozulmasına sebep olur yani elektrik üretmek tıpkı denizi, havayı kirletmek gibi bir suçtur. Bilimadamları yalan söylüyor, siz bana inanın.
    **İnsan şekeri oksijenle yakarak su ve elektrik üretir. Denizlerin yükselmesi aslında oksijen ve hidrojenin birleşerek su oluşturmasından kaynaklanabilir, bu da Dünya'daki oksijenin azalması demektir. Biz de etten oluşan; şeker ve oksijen kullanan güvenli bir pil üretebilirdik. Bataryalar ve piller doğal maddelerden üretilebilirdi ve şeker ile çalışabilirdi.
    **Enerjinin 4 hâli vardır, enerji temelde elektrondur ve daha küçük parçalara bölünebilir; elektron aslen sıvı bir madde gibi hareket etmektedir. Elektrik, manyetik alan, sıcaklık, ışık Enerjinin 4 hâlidir ve bunlardan başka bir enerji yoktur. Uzay enerji, madde, yerçekimi, zamandan oluşur; geri kalan bilinmeyen evrendir; büyü, yaratılış, yönetim, duygu, bilgi, bilinç, cin âlemidir. Elektrik elektron akışıdır, elektronlar maddelerin kimyasal yapısını değiştirirler ve ışığa, sıcaklığa, manyetik alana dönüşebilirler. Manyetik alan ruh ve duygulardan oluşur, manyetik alan hayattır ve manyetik alanın kendisi bizzat canlı bir varlıktır; manyetik alan sabittir, azalmaz ve çoğalmaz etrafa eşit dağılır. Sıcaklık bir ışık türüdür. Aslında ışığın bir maddeye çarpması ışığı sıcaklığa veya elektriğe dönüştürür. Sıcaklık yavaşça eriyerek manyetik alana dönüşebilir, uzaya çıkıp ışık da olabilir. Sıcaklık elektronların büyümesine ve hızlanmasına sebep olur. Işık yüksek enerjili elektron yığınıdır, birşeye çarpana kadar hareket eder ancak aslında ışığın zamanla enerji kaybettiği ve bulunan en eski ışığın 20 milyar yaşında olduğu ve ışığın karadeliklerin yerçekimi kuvvetinden kaçamadığı bize ışığın yerçekimi kuvvetinden daha zayıf bir kuvvet olduğunu göstermektedir yine de ışık hızı en yüksek hız sayılır fakat yerçekimi ışıktan daha hızlı olabilir. Ayrıca yerçekiminin yüksek olduğu yerde zaman yavaşlar. Yerçekiminin nötronlar tarafından oluşturulduğunu düşünüyorum. Nötronlar protonsuz kaldıklarında patlarlar. Karadeliklerin ise çok fazla büyüdüklerinde patlayarak yeniden yıldızlar oluşturduklarını tahmin ettim.
    **Elektrik üreten buzdolabı, klima, soğutucu yapmak mümkündür çünkü sıcaklığı biryerde toplayıp daha sonra bu sıcaklık enerjisini elektriğe dönüştürmek imkânsız değildir. Hayvanların, insanların vücudundan da elektrik alabiliriz veya canlıların çevresindeki manyetik alanı da elektrik üretmek için kullanabiliriz; elektrik üreten mont üretildi ve bununla telefon şarj edildi. Elektrik üretimi insanların yaşlanmasına, delirmesine, sinirli olmasına sebep olabilir çünkü insan beyninde elektrik ve manyetik güç vardır ve rüzgâr santralleri insanlardan da elektrik emebilir. Işık, elektrik, sıcaklık üreten hayvanlar böcekler vardır; araştırılmalıdır

    ReplyDelete