March 14, 2012

Yılmaz Erdoğan'ın kelebeği ölüm ile hesaplaşacak!



Yılmaz Erdoğan, şairlerin hayatını anlattığı Kelebeğin Rüyası filminin çekimlerine Zonguldak'ta başlıyor.
Erdoğan Behçat Necatigil'i, Kıvanç Tatlıtuğ ile Mert Fırat 20'li yaşlarda veremden ölen öğrencileri Rüştü Onur ile Muzaffer Tayyip Uslu'yu canlandırıyor. Genç şairlerin gerçek hikâyelerinin peşine düştük. Karşımıza ağır bir dram çıktı.






Bu haber, www.medyahayat.com websitesinde yayımlanmıştır.


.

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok Başarılı Bir Yapım Geliyor Yine. Başarılarınızın Devamını Dilerim.. "Umut Taksi" den Beri En Büyük Hayranınızım!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Leonardo DiCaprio’nun 1995 yılında çevirdiği yönetmenliğini Agnieszka Holland’ın yaptığı Total Eclipse diye bir film var. İki şairin ekseni etrafında yine bu öyküye benzer iki şairin birlikteliği ve çatışmaları üzerine kurulu. Tabi oradaki birliktelik daha çok düşünceyle bütünleşik, tensel birleşme ve yakınlaşmalarla da bezeli. Rimbaud ve Verlaine gibi dünya şiirinde çığır açmış, dünyaca ünlü iki şairin gerçek yaşam öyküsü üzerine kurulu bu film gerçekten şaşırtıcı. Size kolay gele…
    buda filmin linki;
    http://divxplanet.com/sub/m/10677/Total-Eclipse.html

    ReplyDelete
  4. Sayın Yılmaz Erdoğan ben açık konuşmak istiyorum . Küçüklüğümden beri Oyuncu olma hayalim vardı . Hala devam ediyor . Uzun zamandır (2yıl) ajanslara kayıt olma fikri içerisindeyim . Fakat bir kaç ajansa fotoğraflarımı yolladığımda anında bana geri dönüp fotoğraf çekimlerine davet ettiler . Bende bir kaç araştırıp iyi-kötü duyumlar aldım ve gitmek istemedim . Sözleşme anlamında kötü duyumlar . Ben Mersinliyim . Pamukkale Üniversitesinde okuyorum . 3. sınıf İngilizce iktisat . Yaşım 22 . Mersinli olduğum için çok fazla yadırgandım . Yok doğulu diyen oldu yok anarşist diyen . Bende bu duyumlara kulak kapadım . Size yazmamın sebebi çok iyi ve başarılı bir yönetmen ve oyuncusunuz . İstanbul da evimiz var . Genel olarak Denizlideyim . Ama onun dışında Üsküdar - İstanbul dayım . Ben oyunculuğa meraklı ve hırslı bir insanım yeni amatör yüzleri yetiştiren bir insansınız . Bende sizinle çalışabilmeyi bana şans vermenizi çok istiyorum . Tabi ki takdir sizin ben ajanslarda fotoğraf çekimlerine endişe duydum . Belki duyduğunuz ajanslar vardır . Smanagament , Familyajans , Erberk . Bu tarz ajanslar hızla geri döndü . Tip olarak mı bilmıyorum ama . Ben tip olarak değil , Kendim olarak seçilmek istiyorum . Onların herhangi bir suçu değil bakıp seçiyorlar. Ben başarılı olmak istiyorum onu da sizinle başarmak istiyorum boyum 1.67 kilo 61 . Ben gerçekten yapabileceğime yürekten inanıyorum . Eğer amatör yüzler seçmeye başlarsanız beni de aranızda istiyorum saygılar .

    ReplyDelete