May 18, 2011

EN HAYIRLI 11 GOL

                                                               *Fanatik Gazetesi
                                       
Geliri yardım kuruluşlarına bırakılacak maçta, Red Bull'un dünya şampiyonu pilotu Vettel ile Yılmaz Erdoğan, Ege ve Kerem Alışık gibi ünlüler de yer aldı.

Formula 1 pilotları ile sahne ve gösteri dünyasından ünlüler, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda "muhtaç çocuklara" yardım için karşı karşıya geldi. TOSFED öncülüğünde, Nazionale Piloti işbirliğiyle düzenlenen "Formula Futbol Şöleni"nde F1 takımı, All Stars ekibine 6-5 mağlup oldu. Red Bull'un dünya şampiyonu Alman pilotu Sebastian Vettel ile Renault'nun Rus pilotu Vitaly Petrott'un da aralarında bulunduğu F1 ve GP2 pilotlarıyla, Ali Stars takımında yer alan Erhan Önal, Hasan Şaş, Hami, Semih Yuvakuran, Zafer Öğer gibi eski futbolcularla Yılmaz Erdoğan, Ege ve Kerem Alışık gibi ünlülerin mücadelesi büyük takdir topladı...
İkinci yarıda Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelen Sebastian Vetter’in, stadı şaşırdığı, bu nedenle geç kaldığı bildirildi. Karşılaşma sonrası saha kenarında pasta kesilip iki takım oyuncularına günün anısına madalyalar verildi.

*Akşam Gazetesinden alıntıdır.

No comments:

Post a Comment